Milonga

Känsla, närhet och ordlös kommunikation...

Vi i Kalmarsunds Tangoförening är tokiga i argentinsk tango och vill att fler ska dansa med oss!

Vi anordnar träning, kurser och tangofester. Här kan du följa vad som händer, berätta gärna för andra och bjud in dina vänner till våra tangoevenemang!

Allt för att främja tangon i Kalmartrakten.

Höstmilonga med DJ Martin Sjöberg

Välkomna till höstens milonga med Kalmarsunds Tangoförening i samarbete med DJ Martin Sjöberg som under kvällen kommer spela främst traditionell tangomusik.

Jag försöker få variation och bygga upp kvällen med riktig dansmagi.

Jag spelar framförallt Tango från Guldåldern 1930 och 40 tal, men brukar också ta in både 50 tal och lite av dagens moderna Tango”

Bocka av i almanackan!
Lördagen 16 november 2019 Kl. 19-24

Medlemmar som redan betalt sin medlemsavgift 120 kr

Inträde150 kr för icke medlemmar

Medlemskap i Kalmarsunds Tangoförening 100kr, medlemskapet gäller då även för 2020.

Betalning sker via Swish 123 276 67 98 eller kontant

Dörbysalen ligger i Smedby väster om Kalmar

Smedbyvägen 50

394 70 Kalmar

Milonga

Ett lite festligare danstillfälle där det oftast spelas tandor (2-5 låtar i samma stil) sen en cortina (mellanmusik) då man byter danspartner.

I bästa fall är det live musik!