Milonga

Känsla, närhet och ordlös kommunikation...

Vi i Kalmarsunds Tangoförening är tokiga i argentinsk tango och vill att fler ska dansa med oss!

Vi anordnar träning, kurser och tangofester. Här kan du följa vad som händer, berätta gärna för andra och bjud in dina vänner till våra tangoevenemang!

Allt för att främja tangon i Kalmartrakten.

Tango i Stadsparken med HEJHEJ
Välkomna till Sommarens höjdpunkt för tangoälskare med Kalmarsunds Tangoförening i samarbete med Hejhej!

”Stockholms tangoinitiativ som öppnar för nya intressanta sammanhang och spännande samarbeten. Ett projekt vars syfte är att vidga gränserna och experimentera med den argentinska tangon som kultur. Argentinsk tango som dans må vara vårt fokus men vi säger HEJHEJ till allt som känns intressant och vill vi verka som plattform för nya idéer.” Andrejs Ljunggren och Iwa Herdensjö

Så putsa dansskorna bjud in alla tangovänner och kom!

Bocka av i almanackan!
Tisdagen den 9 juni 2019 Kl. 18-22
Slottsvägen 6 i Kalmar. Fri entrè
Evenemanget är en del av Kalmar Dancing Days

Milonga

Ett lite festligare danstillfälle där det oftast spelas tandor (2-5 låtar i samma stil) sen en cortina (mellanmusik) då man byter danspartner.

I bästa fall är det live musik!